Atelier de nutritie, Bucuresti: „Suntem ceea ce mancam”

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Incepand de joi, 10 octombrie 2013, Fundatia Calea Victoriei va invita la o noua editie a atelierului de nutritie „Suntem ceea ce mancam”, sustinut de catre medicul nutritionist Ruxandra Maria Plesea.

Pe parcursul a 4 cursuri cu durata de o ora si jumatate, veti invata sa acordati alimentatiei un loc prioritar pe calea catre o viata sanatoasa, alegand dieta potrivita si alimentele cu calitati nutritionale reale, din multitudinea de produse, in marea lor majoritate sintetice, existente pe piata.

 

Subiectele abordate in cadrul atelierului de nutritie sunt:

Cursul 1: Notiuni de fiziologie – cum se realizeaza digestia; ce este metabolismul si ce sunt nutrientii; rolurile si sursele de lipide, carbohidrati, proteine; importanta si sursele de vitamine si minerale.

Cursul 2: Detoxifierea – definirea toxinelor; alimentele si obiceiurile de viata ce sustin procesele proprii de detoxifiere ale organismului.

Cursul 3: Alcatuirea dietei pentru silueta visata – motivatie; abordare psihologica; dieta de slabire; imbunatatirea comportamentului alimentar.

Cursul 4: Personalizarea dietei fiecarui participant in functie de stilul de viata, starea de sanatate si preferintele culinare.

 

Cursurile vor avea loc pe parcursul a 4 saptamani, in fiecare zi de joi, de la ora 18:30, la sediul Fundatiei Calea Victoriei din Bucuresti, Strada Popa Soare 40, etaj 1 (in apropiere de Rondul Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu).

Costul atelierului este de 170 de lei, respectiv 150 de lei pentru studenti, pensionari sau posesorii cardurilor de fidelitate. Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro sau pe www.victoriei.ro, unde gasiti mai multe informatii. (foto: Fundatia Calea Victoriei)