Matasea de porumb, utila in cure de slabire si detoxifiere

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Utilizata inca din cele mai vechi timpuri, matasea de porumb s-a dovedit a fi un aliat de nadejde in mentinerea sanatatii, protejand rinichii si sistemul urinar, optimizand functiile bilei si ale ficatului sau contribuind la scaderea tensiunii arteriale.

Ceaiul din matase de porumb are calitati diuretice, antiinflamatorii si calmante, fiind folosit cu succes pentru eliminarea pietrelor la rinichi, iar substanta numita mucilagiu, pe care acesta o contine, absoarbe surplusul de apa din organism, recomandandu-l in curele de detoxifiere si slabire.

De asemenea, continutul ridicat de flavonoide, polifenoli, fitochimicale si antioxidanti continut de matasea de porumb face ca aceasta sa fie un bun adjuvant in vindecarea cancerului.

Matasea de porumb lupta impotriva gutei, infectiilor renale, diabetului, afectiunilor prostatei, cistitei, sindromului premenstrual sau hipertensiunii, fiind de ajutor si in cazul unor afectiuni ale pielii, precum celulita, degeraturi, eczeme si edeme, furuncule sau psoriazis.