Miere de albine cu nuci, migdale, caju si stafide

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Un produs suta la suta natural, o adevarata binefacere pentru sportivi si pentru toti oamenii, in general. Poate sa fie consumat in alimentatia de zi cu zi, in timpul efortului si mai ales dupa efort. „Este combinatia perfecta ce iti asigura necesarul de vitamine, minerale, proteine, grasimi naturale sanatoase si carbohidrati, actionand benefic asupra organismului. Dacă se consuma cu suc stors din lamaie este cu atat mai bine”, afirma la unison specialistii in medicina sportiva si nutritie.

O combinatie ideala pentru sanatatea noastra

„Da, intr-adevar, este un cocktail fantastic! Combinatia este una delicioasa, tinand seama nu doar de aspect sau mod de prezentare, ci si de proprietatile benefice ale acestui produs.

Mierea cu nuca, migdale, caju si stafide poate fi preparata cu orice sortiment de miere: miere poliflora, miere de tei sau miere de salcam, toate aceste sortimente regasindu-se in stocurile noastre.

Se spune ca nucile sunt «hrana creierului». Nucile, migdalele crude si nucile caju sunt extrem de sanatoase si ne ajuta sa aducem in corp grasimi sanatoase, ce au grija de colesterolul bun. O combinatie de miere si nuci este ideala pentru sanatatea noastra, pentru ca aduna la un loc o multime de vitamine si de minerale, de care corpul nostru are nevoie pentru a fi sanatos”, afirma Diana Munteanu.

Regina Transilvaniei isi are originile la Bunesti, in judetul Brasov

La Bunesti, in judetul Brasov, preotul din comuna, Ionel Munteanu, si familia sa au dezvoltat in timp o afacere cu miere de albine, reunita sub marca Regina Transilvaniei. Acolo, in micuta localitate transilvaneana, circuitul mierii incepe cu operatiunea de colectare, continua cu procesarea si se termina cu vanzarea produselor catre clienti.

Intreaga poveste a Reginei Transilvaniei o gasiti AICI.