Tabara de detoxifiere holistica la Cheile Rasnoavei (Brasov)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Intre 10 si 12 octombrie 2014, la Cheile Rasnoavei, situate in apropierea orasului Rasnov (judetul Brasov), are loc o tabara de detoxifiere organizata conform principiilor si invataturilor traditionale ayurvedice.

Iubitorii unui stil de viata sanatos vor putea invata despre prevenirea acumularii toxinelor, dar si despre eliminarea acestora prin metode adaptate fiecarui organism.

Pe parcursul detoxitaberei holistice, procesele naturale de eliminare a toxinelor si organele implicate in acest proces vor fi ajutate printr-o alimentatie sanatoasa si echilibrata, fara produse de origine animala (vegana), prin consumul de sucuri, pulberi sau alte extracte din plante, dar si prin exercitii fizice, meditatie, auto-cunoastere si apropierea de semeni si natura.

Participantii vor invata notiuni simple de detoxifiere din medicina traditionala Ayurveda, tehnici de detoxifiere cu ajutorul apei, respiratiei, masajului, retete pentru prepararea unui meniu sanatos, vor participa la recunosteri de plante in natura si, nu in ultimul rand, vor analiza interdependenta dintre partea fizica, emotionala si mentala.

Tabara este gazduita la Vila Cheisoara din Cheile Rasnoavei, iar pretul ei este de 850 de lei/ persoana, respectiv 750 lei pentru fiecare membru al unei familii de 2 persoane. Locurile sunt limitate. Mai multe informatii obtineti la tel. 0744.201.401 (Ionut Costin), la adresa tabere@holistica.ro sau pe www.holistica.ro. (foto: wakeup-world.com)