Antioxidant anti-imbatranire, numai din fructe si legume

Detalii
Comentarii
Galerie foto

AmeriSciences AS10, un antioxidant anti-imbatranire, care are la baza doar fructe si legume, este rodul muncii unei echipe comune de cercetatori  de la National Aeronautics and Space Administration (NASA) si Johnson Space Centre (JSC). Acestia sustin ca noul produs, rezultat al muncii lor, prelungeste viata in conditiile in care organismul uman este supus unor factori de stres precum radiatia. AmeriSciences AS10 se prezinta sub forma lichida si a fost obtinut numai din fructe si legume. In cadrul unui studiu separat, care a analizat beneficiile asupra sanatatii celulare, cercetatorii NASA si JSC au apelat la tehnologia facială VISIA. Astfel, dupa circa 2 luni de la startul administrarii AmeriSciences AS10, specialistii au constatat la nivelul pielii o reducere vizibila a petelor cauzate de avansarea in varsta, a vatamarilor tegumentului produse de razele ultraviolete, a petelor de roseata si a pistruilor.

AmeriSciences AS10 - grad de absorbtie de 95 la suta

AmeriSciences AS10 este o descoperire speciala deoarece prezinta un grad de disolutie de 95%. Cu alte cuvinte, 95% din vitaminele, mineralele si fitonutrimentele din suplimentele AmeriSciences AS10 sunt absorbite de organism, comparativ cu actualele suplimente de pe piata, care au o rata de absorbtie intre 25% si 50%.

5 portii de fructe si legume intr-un singur produs

Pe langa acest aspect, AmeriSciences AS10 asigura consumatorului vitamine şi minerale esentiale pentru mentinerea sanatatii optime si respecta una dintre recomandarile de baza ale guvernului american catre populatie. Recomandare conform căreia un om are nevoie, zilnic, de cinci portii de fructe si legume proaspete. Fiind un produs lichid, AmeriSciences AS10 este imbuteliat intr-un ambalaj care seamana cu o sticla de vin si se adreseaza tuturor acelor persoane care se simt obosite si epuizate din cauza stilului de viata dezechilibrat si/ sau a unor carente nutritionale in alimentatie.