Masti naturale pentru par, facute acasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Supus zilnic, cu voie sau fara voie, diversilor factori care ii afecteaza sanatatea si frumusetea, parul, la fel ca si pielea, necesita din cand in cand un tratament special, care il va face din nou stralucitor si rezistent.

Mastile de par reusesc cu succes acest lucru si, mai mult, pot fi obtinute din ingrediente suta la suta naturale, usor de procurat si de combinat acasa.

Masca hidratanta cu ou si ulei de masline

Un galbenus de ou amestecat cu 3 linguri de ulei de masline poate face „minuni” pentru parul fragil, atunci cand se combina cu o lingura de ulei de ricin si vreo 20 de picaturi de vitamina A uleioasa. Se aplica pe par, iar dupa o ora acesta se spala cu sampon si balsam.

Masca pentru par vopsit si degradat

Doar de 15 minute are nevoie aceasta masca pentru a hrani firul de par vopsit si degradat. Masca se obtine dintr-un ou, o lingura ulei de masline, o lingura ulei de cocos si o lingura de miere de albine.

Masca cu miere si lamaie pentru par gras

Tot de 15 minute are nevoie si masca cu miere si lamaie pentru a reda parului gras supletea si aspectul placut. Pentru aceasta, se amesteca sucul de la o lamaie cu o lingura de miere si una de apa. Se clateste parul cu apa calduta, din belsug.