Cu Body Time slabiti eficient in doar 20 de minute pe saptamana!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Desi pare greu de crezut, acest nou concept de fitness, originar din Germania, face adevarate minuni. Bazat pe electrostimulare activa, Body Time modeleaza si tonifiaza corpul in doar 20 de minute pe saptamana. Desi antrenamentul este scurt, el este foarte intens. De aceea, Body Time este solutia ideala pentru cei care nu au timp sa ajunga la sala de fitness.

Prima sedinta este de proba 

La prima sedinta, clientul este informat despre conceptul Body Time. „Ii explicam cum lucram, ca exercitiile se fac pe toate grupele de muschi si ca se lucreaza pe izometrie (contractie musculara)”, spune Mihai Dreglea (foto stanga), antrenor personal Body Time Brasov. „La inceput, prima sedinta este de proba, in care clientul vede cum se acomodeaza cu impulsul. Miscarile sunt mai lente, intensitatea este mai mica, insa ea creste pe durata antrenamentelor, in functie de cum este dezvoltata musculatura clientului. Pentru un om care nu a facut sport niciodata este putin mai greu”, explica Nora Boeriu (foto dreapta), antrenor personal Body Time Brasov.

Clientii, cantariti si masurati

Tot la prima sedinta, clientul este masurat si cantarit. „Se fac masuratori la brate, piept, abdomen, iar dupa trei luni masuratorile se reiau, sa vedem ce rezultate avem si la kilograme. Pe durata antrenamentelor, schimbam exercitiile de la o saptamana la alta, ca sa nu se obisnuiasca organismul cu ele. Antrenamentele au loc cu trainerul langa tine”, spune Mihai Dreglea.

Cum functioneaza Body Time

Body Time necesita un echipament special. Clientii primesc la sala un costum, compus din bluza si pantalon, care permite transmiterea impulsurilor. Peste el, se pune echipamentul, care consta intr-o vesta (ce are toate grupele de muschi), o centura pentru fesieri si doua centuri pentru brate si coapse. Inainte de inceperea antrenamentului, vestele si electrozii se uda cu apa (pentru transmiterea mai rapida a impulsului), apoi se conecteaza la aparatul de electrostimulare.

Rezultate vizibile in trei luni

„O sedinta dureaza 20 de minute si se fac maxim doua pe saptamana, la o distanta de doua zile intre ele, altfel corpul nu are timp sa se refaca dupa efort. Pentru a obtine rezultate vizibile, este necesar ca antrenamentele sa se faca minim trei luni de zile, primele sedinte fiind de acomodare. Dupa obtinerea rezultatului dorit, este necesar sa se faca macar o sedinta de intretinere pe saptamana”, spune Nora Boeriu.

Efortul depus este foarte mare

Foarte important este ca, inainte cu doua ore de antrenament, clientul sa consume o masa bogata de carbohidrati si proteine si, inainte cu 30 de minute de antrenament, sa bea o sticla de 0,5 litri de apa. Acestea sunt necesare pentru ca efortul depus este foarte mare. „Cele 20 de minute echivaleaza cu 7-8 ore de gimnastica sau cu 4-5 zile de antrenament la sala”, spune Mihai Dreglea.

Plan de alimentatie pentru clienti

Desigur, pentru rezultate cat mai bune este necesar sa se respecte si o anumita dieta. „Dieta se adapteaza in functie de client. Noi ii dam un plan de alimentatie si trebuie sa manance putin si des si sa aiba cinci mese pe zi. El trebuie sa respecte planul de alimentatie daca vrea sa obtina rezultate. Noi avem si suplimente care completeaza dieta si este recomandabil ca ele sa fie consumate mai ales dupa antrenament. Acestea sunt tot ce trebuie pentru efort si slabit”, adauga Nora Boeriu.  Pe langa faptul ca tonifiaza corpul si celulita dispare, Body Time ajuta si la stimularea circulatiei sangelui, protejeaza si repara incheieturile si inlatura durerile neplacute de spate.

Contraindicatii

Body Time nu este indicat persoanelor care sufera de urmatoarele afectiuni: epilepsie, boli tumorale, boli cu febra, tulburari puternice de tensiune arteriala, procese bacteriale sau virale acute, hernie inghinala, sarcina, TBC, boli neurologice grave, diabet zaharat, arteroscleroza in stadiu avansat, sangerari, sangerari puternice (hemofilie), stimulator cardiac.

Preturi Body Time Brasov

O sedinta de proba costa 59 de lei, iar o sedinta simpla costa 119 lei. Abonamentul pe 3 luni costa 1.068 de lei si sunt incluse 12 sedinte, unul de 6 luni costa 1.976 de lei si are 26 de sedinte incluse, abonamentul de 12 luni costa 3.380 de lei si include 52 de sedinte, iar cel de 18 luni costa 4.680 de lei si include 78 de sedinte. In pret sunt incluse antrenorul si planul de alimentatie. La acesta se adauga 25 de lei inchirierea echipamentului. Cei care vor, pot cumpara costumul special de Body Time (bluza si pantalon), contra sumei de 199 de lei, acesta putand fi utilizat si in alte activitati sportive. Persoanele care opteaza pentru un abonament primesc un card unde sunt inregistrate valorile cu care a lucrat la prima sedinta (intensitatea) si cu cat au crescut pe parcurs.