Curs de pilates pentru kinetoterapeuti, la Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Asociatia Pilates Education organizeaza, la Targu Mures, cursul Reha Pilates - tehnica pilates in terapia de recuperare, exclusiv pentru kinetoterapeuti sau studenti ai facultatii de profil.

Reha Pilates se desfasoara pe parcursul a 2 module, fiecare dintre acestea cuprinzand 24 de ore didactice de teorie si practica, pe durata a 3 zile. Cursurile au loc intre orele 9:00 si 18:00, primul modul fiind programat intre 28 – 30 noiembrie 2014, iar cel de-al doilea in perioada 20 – 22 februarie 2015.

Cursul Reha Pilates este sustinut de catre Judith Szereday, instructor certificat de pilates si terapeut naturist, si de Zsuzsanna Barta, fizikokinetoterapeut, asistent universitar.

„Programul educational Pilates Education se caracterizeaza printr-o calitate inalta, grupuri restranse, iar continutul sau corespunde celor mai recente standarde internationale”, afirma instructorul Reha Pilates, Judith Szereday.

Participantii care se inscriu si achita contravaloarea cursurilor pana la data de 16 noiembrie, pentru modulul 1, respectiv pana la data de 8 februarie, pentru modulul 2, beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, aveti la dispozitie numarul de telefon 0742.519. 385, adresa office@pilates-education.eu si site-ul www.pilates-education.eu.