Cursuri de pilates mini ball, la Satu Mare si Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

O larga varietate de exercitii cu mingea, inlantuite intr-o coregrafie fluenta, va invita sa descoperiti workshop-ul More Pilates on the Ball, sustinut de catre Judith Szereday, instructor certificat de pilates si terapeut naturist, intemeietoarea scolii de formare a instructorilor Pilates Education.

Cursurile de pilates mini ball se desfasoara duminica, 8 iunie 2014, la Pilates Body Club Satu Mare, intre orele 9:30 si 18:00, si duminica, 22 iunie, la Hotel Unique Bucuresti (Str. Caderea Bastiliei 35), in acelasi interval orar, in cadrul programului educational Small Equipment (sol/ echipamente).

Taxa de participare este 300 de lei, pentru evenimentul de la Satu Mare, respectiv 350 de lei (avans 100 de lei), pentru cel de la Bucuresti, si include manualul, muzica si certificatul de participare ce vor fi oferite fiecarui cursant, la final.

Pentru mai multe informatii si inscrierea la workshop-ul More Pilates on the Ball, aveti la dispozitie numerele de telefon 0742.519.385, 0724.218.120, precum si adresa info@pilatesbodyclub.ro.