Fitness, Baile Felix: Challenge Fit Ars Nova 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Scoala de fitness Ars Nova, in parteneriat cu Mens Mentis Group, SCT Turism Felix, Centrul fitness New Fit Way, Estetica Glamour, Studio B"YOU, Alina Toca- distribuitor independent Herbalife, invita toate cluburile sportive din tara, centrele de fitness si de aerobic si toate persoanele care practica o forma de exercitiu fizic intr-un cadru organizat, sa participe la Challenge Fit Ars Nova 2014.

Evenimentul are loc in perioada 21- 22 iunie 2014, in statiunea Baile Felix (judetul Bihor) si va aduna echipe din toata tara care se vor intrece in diverse concursuri, cu participare individuala sau in echipa, la feminin sau masculin, printre care si Miss & Mister Challenge.

Inafara de cupele, medaliile, diplomele, premiile speciale sau premiul suprem Cupa Challenge Fit Ars Nova 2014, participantii vor avea ocazia sa castige noi prieteni, din acelasi domeniu. „Prin aceasta actiune ne dorim sa incurajam practicarea exercitiului fizic zilnic, sa ne imprietenim, sa ne fidelizam clientii si sa motivam instructorii de aerobic-fitness sa se perfectioneze”, a declarat unul dintre organizatori.

In cadrul evenimentului vor avea loc, de asemenea, workshopuri sustinute de instructori specializati din tara si din strainatate, pe uscat si in apa, la care vor participa gratuit toti cei inscrisi. Organizatorii le pregatesc participantilor si o petrecere-surpriza in data de 21 iunie.

Inscrierile se fac pana cel tarziu la data de 15 mai 2014, in schimbul unei taxe de participare de doar 50 de lei/ persoana. Detalii gasiti pe www.scoaladefitness.ro.