Fitness prin electrostimulare, la Bucuresti: XBody Studio by Alexandru Valah

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Timpul, lipsa de chef, motivatia datorata lipsei de rezultate precum si problemele de sanatate au acum solutie!

XBody Studio by Alexandru Valah este un concept de origine germana, un antrenament usor ce dureaza doar 20 min. Este un antrenament EMS ( Electrical Muscle stimulation) diferit de antrenamentele conventionale din salile de fitness. Antrenamentul EMS se adreseaza tuturor persoanelor care nu au timp sa petreaca in sala de fitness.

Promotorul X Body Studio este Alexandru Valah, antrenor de fitness, Master Trainer in cadrul Scolii Fitness Scandinavia si master trainer EMS. Alexandru Valah promoveaza practicarea sportului prin imbinarea fitness-ului cu electrostimularea.

„Aparatul Xbody foloseste ultima tehnologie de electrostimulare, cu ajutorul careia lucrezi 90% din masa musculara in numai 20 de minute, protejand inima si articulatiile. Nu mai ai nevoie de sute de kg ridicate pentru cresterea masei musculare sau de ore intregi petrecute pe banda pentru arderea a 500 de calorii. Contractia musculara pe care stimulul o genereaza asupra musculaturii este de 20 de ori mai puternica decat contractia naturala. Cu experienta acumulata de-alungul anilor, concep programe de antrenament in functie de nevoile fiecarui client si rezultatele nu intarzie sa apara”, a declarat Alexandru Valah.

La fiecare sedinta, antrenamentul in cadrul Xbody Studio by Alexandru Valah este coordonat de un antrenor specializat in EMS.

Protectia articulatiilor, recuperarea postoperatorie, antrenarea aparatului cardio –vascular, reducerea tesutului adipos si cresterea masei musculare, disparitia celulitei foarte rapid, cresterea in forta si rezistenta la efort, sunt cateva dintre beneficiile antrementului de tip EMS. Mai multe informatii gasiti pe www.xbodystudio.ro. (comunicat si foto: Imaxe)