Pilates, Satu Mare: Curs formator pentru instructori

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Scoala internationala de formare a instructorilor, Pilates Education, condusa de Judith Szereday, organizeaza intre 3 si 6 noiembrie 2014, la Satu Mare, cursul formator pentru instructori de pilates, Matwork Level 1.

Cursul include manualul de exercitii, planul de studiu, studierea anatomiei pentru miscare, istoriei si principiilor metodei pilates, insusirea teorei si practica exercitiilor ale acestui nivel, metodologia de predare (structura, limbajul si muzica ), exersare – analizare – feedback.

La sfarsitul Level-ului 1 si a introducerii temelor se acorda un certificat de participare, iar după examen se elibereaza certificatul de examinare.

Conditii de participare: o buna conditie fizica, 10 ore de pilates vizitate, 4 zile a cate 8 ore didactice de teorie si practica. Practica individuala de 10 ore platite, cu conducatorul cursului, este obligatorie.

Taxa de participare include si posibilitatea reluarii gratuite a level-ului intreg, cu scopul aprofundarii atat a informatiilor teoretice, cat si a celor practice.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, aveti la dispozitie numarul de telefon 0742.519. 385, adresa office@pilates-education.eu si site-ul www.pilates-education.eu.