Slabire rapida prin electrostimulare, la sala de fitness

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi iar timpul devine inamicul nostru in lupta cu kilogramele in plus. Dar ce ai spune daca poti slabi intr-un mod frumos si sanatos?

Xbody Studio by Alexandru Valah vine in sprijinul tau cu un concept inedit de fitness combinat cu electrostimulare. Intr-un timp scurt, antrenamentele la Xbody Studio te vor ajuta sa slabesti fara a-ti pune in pericol sanatatea. 

Un antrenament care protejeaza inima si articulatiile

La fiecare sedinta Xbody Studio vei realiza un antrenament EMS (Electrical Muscle stimulation) diferit de antrenamentele conventionale din salile de fitness. Antrenamentul EMS se adreseaza tuturor persoanelor care nu au timp sa petreaca in sala de fitness si are rezultate mult mai rapide. Pe tot timpul sedintei vei fi coordonat de un antrenor personal care te va ajuta sa obtii rezultatele dorite. 

Promotorul X Body Studio este Alexandru Valah, antrenor de fitness, Master Trainer in cadrul Scolii Fitness Scandinavia si master trainer EMS.

„Aparatul Xbody foloseste ultima tehnologie de electrostimulare, cu ajutorul careia lucrezi 90% din masa musculara in numai 20 de minute, protejand inima si articulatiile. Nu mai ai nevoie de sute de kilograme ridicate pentru cresterea masei musculare sau de ore intregi petrecute pe banda pentru arderea a 500 de calorii. Antrenamentul cu XBody transforma corpul intr-un cuptor de ars grasimi. In timpul antrenamentului cu XBody 90% din muschi sunt activati simultan la fiecare contractie. Contractiile sunt mai intense decat un efort obisnuit. Combinatia dintre o nutritie incorecta, lipsa de exercitiu sau antrenamentul de anduranta exagerata duce la evolutii nedorite in metabolismul nostru”, declara Alexandru Valah.

Tonifica muschii si accelereaza metabolismul

„Intr-o situatie de deficit, corpul pastreaza grasimea acumulata, in scopul de a avea rezerve. Acesta este responsabil de asa-numitul efect yoyo. Antrenamentul XBody tonifica masa musculara si promoveaza activitatea metabolica in timpul si dupa sedinta. Poti arde pana la 500 de calorii in timpul  antrenamentului cu XBody EMS si pana la 2000 de calorii, in urmatoarele 24-48 de ore. Greutatea poate fi redusa in mod corespunzator si in mod durabil, in special in legatura cu o alimentatie sanatoasa”, a mai spus Alexandru Valah.

Antrenamentele la Xbody Studio by Alexandru Valah nu sunt doar un mod usor de a slabi, ele oferind numeroase beneficii precum protectia articulatiilor, recuperarea post operatorie, antrenarea aparatului cardio –vascular, cresterea masei musculare sau cresterea in forta si rezistenta la efort. Mai multe informatii gasiti pe www.xbodystudio.ro. (comunicat si foto: Xbody Studio)