Tabara sportiva la Costinesti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Centrul de fitness Ars Nova, Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Esdu Dance Star Romania organizeaza, intre 2 si 9 iulie 2013, o tabara sportiva dedicata tuturor celor ce prefera un concediu activ.

Desfasurata la Costinesti, tabara propune participantilor 7 zile de relaxare si antrenament fizic sustinut de antrenori profesionisti de talie nationala si internationala, programul acesteia cuprinzand stagii de twirling (manuire baston majorete), balet, gimnastica si pregatire fizica generala.

Alaturi de acestea, in programul destinat adultilor, si optional pentru copii, sunt cuprinse activitati precum aquagym, zumba fitness, flexibar, fitball, qigong, pilates sau lady fitt, dar si concursuri de vacanta pe nisip sau in mare si petreceri.

Ajuns la a doua desfasurare, evenimentul este organizat in parteneriat cu DanceNews.ro, ScoliDans.ro, TrupedeDans.ro si Agentia de Advertising Ink9.

Inscrierile se fac in schimbul a 800 de lei/ persoana, pret ce include 7 zile de cazare la Hotel Casa Duca, 3 mese pe zi si participarea la 2 antrenamente pe zi si la activitatile sustinute de antrenori.

Rezervarile se fac la numerele de telefon 0743.677.767, 0721.445.587, achitand un avans de 350 de lei pana la data de 1 mai, diferenta urmand a fi platita pana pe 1 iunie. Locurile sunt limitate.