Zumba fitness, Baile Felix: „Go West” Masterclass

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Timp de trei zile, pe 28, 29 si 30 martie 2014, la Baile Felix (judetul Bihor) distractia si sportul se „tin de mana” la cel mai amplu eveniment de zumba din vestul tarii, adresat tuturor varstelor.

Go West! Zumba Fitness Weekend se desfasoara la modernul Hotel President din statiune, asteptandu-si participantii la cursurile de aqua zumba, zumba sentao, zumba toning, zumba step, zumba atomic si la cele doua masterclass-uri sustinute de ZJ Kenzo Mendy si ZIN Magali Tiemersma.

De asemenea, vineri seara cursantii sunt invitati la Pool Party, in piscina interioara a hotelului, iar sambata seara femeile se vor deghiza in barbati si barbatii in femei, la Men vs. Women Party.

Pretul pentru participarea la clase, MC-uri si party-uri este de 150 de lei, iar cel mai scump pachet, incluzand 2 nopti de cazare la Hotel President 4*, mic dejun si acces la toate activitatile evenimentului, costa 340 de lei. Rezervarea locurilor se face achitand un avans de 50 de lei, pana la data de 21 februarie, iar plata integrala se va face pana la data de 10 martie.

Informatii detaliate gasiti la tel. 0752. 477.034 (Anda Cretu), 0729.988.502 (Delia Dobai), dar si pe pagina de Facebook „GO WEST! ZUMBA(R) FITNESS WEEKEND”.