Zumba fitness la Calimanesti Caciulata: Olt Valley Weekend 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 13 si 15 februarie 2015, iubitorii de zumba de toate varstele sunt asteptati in statiunea Calimanesti – Caciulata de pe Valea Oltului (judetul Valcea), la o noua editie a Olt Valley Fitness Weekend.

Organizatorul evenimentului, Andrei Osanu, anunta un weekend plin de miscare si clase de zumba fitness, zumba step, zumba sentao, zumba toning, aqua zumba si salsation, precum si invitati speciali pe masura.

Invitatii speciali la Olt Valley 2015 sunt Alejandro Angulo, creatorul programului salsation, care prezinta in premiera un Master Class si un workshop de salsation, ZES Gina Grant & Dahrio Wonder, care sustin in premiera in Romania concertul „Came Here to Party!” si ZES Ana Georgescu, care va sustine un Master Class de exceptie si va preda pentru instructorii care vor sa se perfectioneze in specializarile Zumba Basic 2, Zumba Kids, Zumba Kids Jr. si Pro Skills.

Activitatile din cadrul Olt Valley Fitness Weekend se desfasoara in pavilionul expozitional de la Seaca, in Sala Constantin Cantacuzino si in piscina exterioara ale Hotelului Olt, in Sala Mircea cel Batran a Hotelului Cozia, dar si in Sala Mihai Viteazul de la Hotel Caciulata. Cazarea se va face in Complexul Hotelier Cozia *** din Calimanesti - Caciulata.

Programul detaliat al evenimentului si informatii despre pachetele de participare le gasiti pe www.facebook.com/events/793215300742350. Avansul este 70 de lei si va fi achitat pana la data de 15 ianuarie.