Scannerul biofotonic ne arata cat de sanatos este organismul nostru

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Practic, acest aparat masoara nivelul de antioxidanti din corp si ne indica starea de imunitate a organismului. Cu cat nivelul de antioxidanti este mai crescut, cu atat imunitatea corpului este mai mare. Daca aparatul indica valori mici, inseamna ca suntem predispusi spre o afectiune cronica, chiar daca organismul nostru nu prezinta niciun simptom.

Metoda neiradianta de diagnostic

„Scannerul biofotonic este singurul aparat din lume patentat stiintific de Guvernul american, ce poate masura scorul carotenoid al pielii, care corespunde in mare masura cu nivelul de antioxidanti din corp. Este o metoda neiradianta de diagnostic si se poate face la orice varsta. Scannerul biofotonic foloseste ca principiu de functionare spectroscopia Raman, premiata Nobel in Fizica. Acest biomarker uman (nivelul de antioxidanti) nu poate fi masurat cu niciun alt aparat”, explica Adrian Hrihor, medic primar medicina de familie, specialist in terapii alternative.

Ajuta la ameliorarea bolilor

Medicul este de parere ca toata lumea ar trebui sa apeleze la scannerul biofotonic, fiindca este foarte important sa determinam starea de sanatate a organismului. „Nivelul de antioxidanti obtinut in urma scanarii ne arata starea de imunitate a pacientului cat si protectia organismului impotriva bolilor (de la viroze pana la cancere). Practic, un nivel crescut de antioxidanti asigura o imunitate foarte buna, atat la copii cat si la adulti si, prin cresterea puterii de regenerare a corpului, ajuta la ameliorarea unor boli (hipertensiune arteriala, diabet, cancer, etc.)”, spune specialistul.

Cum functioneaza scannerul biofotonic

Pacientului i se aplica palma pe o anumita zona a aparatului, iar o raza de culoare albastra scaneaza nivelul de carotenoizi. In cateva minute, pe ecranului calculatorului va aparea si rezultatul. „In urma scanarii, pacientul primeste cardul de scanare, pe care sunt trecute valorile nivelului de antioxidanti din organism. Daca acest scor nu se incadreaza in parametrii normali de siguranta, pacientului i se recomanda, individual, un anumit tratament naturist, care are ca scop aducerea nivelului de antioxidanti in zona de siguranta, cat si intrarea intr-un program de monitorizare gratuita si garantia tratamentului. Acesta poate dura de la 1-2 luni pana la 6 luni”, afirma medicul.

Profilaxia potentialelor boli

Stabilirea nivelului de antioxidanti din corp determina longevitatea individului si protectia impotriva bolilor. „Daca e foarte mic, ne poate indica o anumita predispozitie spre o afectiune cronica, desi ea nu se manifesta in momentul prezent. Cu ajutorul acestui aparat noi facem si o profilaxie a eventualelor viitoare boli care ar putea aparea, chiar daca pacientul se simte bine”, conchide Adrian Hrihor.  

Unde apelam pentru scanare biofotonica

Prima sedinta de scanare costa 25 de lei, dupa care pacientul primeste cardul, iar monitorizarea este gratuita. Cabinetul medicului Adrian Hrihor este singurul din Brasov care dispune de scanner biofotonic si masoara nivelul antioxidantilor din corp. Specialistul poate fi contactat la numerele de telefon 0268/330.624 si 0744.327.606, la cabinetul sau de pe strada Zizinului nr. 85, sc. A, ap. 4, sau pe www.akupunctura.ro. Adrian Hrihor practica medicina alternativa de peste 12 ani. El este specialist in terapii alternative precum Chiroterapia, terapia cu ventuze, Gemoterapia, masaj Gua Sha, are competenta in acupunctura, termografie si de trei ani si jumatate este specializat in Hirudoterapie (terapie cu lipitori).