Cu gust similar semintelor de floarea soarelui si aspect asemanator semintelor de susan, cand sunt decorticate, semintele de canepa reprezinta o excelenta sursa de energie, fara gluten, datorita continutului de proteina completa, cu toti... Citeste mai mult
Confundata adesea cu cerealele, desi se inrudeste cu rubarba, stevia creata sau macrisul, hrisca este un aliment – medicament care contine putine glucide, fara a contine gluten, care mentine nivelul de glucoza din sange in limite normale si... Citeste mai mult
Obtinut prin fermentare, otetul din cidru de mere s-a dovedit a avea multiple intrebuintari, de la prepararea salatelor si a muraturilor, pana la protejarea sau stimularea sanatatii si a frumusetii. Pe langa acidul acetic, acesta mai contine... Citeste mai mult
Originara din Tibet, Galodium (Kefir) este o ciuperca de culoare alba cu aspect de muguri de conopida, cu dimensiunea de 5-6 mm, respectiv 20-30 mm lungime la maturitate, moment in care acestia se divizeaza. Granulele de chefir, lasate in... Citeste mai mult