Bicicletele RealRyder ofera experiente unice in lumea ciclismului indoor

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bicicleta RealRyder este un adevarat aparat cardio, nu este o bicicleta simpla stationara clasica, de interior (indoor). RealRyder permite un numar mult mai mare de miscari aditionale, care ne vor ajuta sa ne mentinem mintea activa si corpul mult mai implicat. Antrenamentele pe aceste biciclete sunt atat de solicitante incat se „ard” cu 20 la suta mai multe calorii decat pe cele traditionale.

Echilibru pe bicicleta

Cadrul bicicletei este mobil si te poti inclina stanga-dreapta. Inclinarea maxima este de 18 grade, iar prin miscarea laterala dreapta-stanga, creeaza impresia mersului pe o bicicleta normala, afara in natura. Cei care incearca pentru prima data acest echipament de fitness vor constata ca pedalatul nu este atat de usor precum pare. „Vor fi nevoiti sa-si solicite intreg organismul pentru a reusi sa-si mentina echilibrul pe bicicleta. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta se inclina si ghidonul trebuie sa ramana fix si sa nu se miste dintr-o parte in alta decat atunci cand este nevoie sau instructorul doreste acest lucru”, spune Rares Coman, instructor Real Ryder la Centrul de fitness Studio C Brasov.  

Antrenamente solicitante

Bicicleta a reusit sa-i puna in dificultate chiar si pe ciclistii experimentati sau pe cei care au urmat si alte programe de fitness. Si asta pentru ca totul este foarte intens si se pun in miscare mai multi muschi ai corpului. „Pe langa antrenamentul cardio si muschii de la picioare (principala grupa musculara folosita), se solicita foarte mult si partea superioara a corpului, respectiv muschii abdominali si cei intercostali, datorita miscarilor de inclinare dreapta-stanga. De asemenea, lucram si la echilibru, fiindca ghidonul trebuie sa ramana fix”, adauga Rares Coman. Exista si parti in cadrul antrenamentului in care greutatea de pedalare este mai puternica, bicicleta oferind posibilitatea de a se regla ritmul acesteia.

RealRyder va scapa de calorii

Antrenamentele se fac progresiv. „Persoanele noi trebuie sa faca ce spune instructorul si tot timpul se explica ce pot si ce nu pot sa faca. Totul se invata treptat. Cand intri cu adevarat in program, e o provocare. Antrenamentul e foarte intens, ca sa transpire cat mai mult si sa elimine calorii si aici reusesc foarte bine. In aproximativ 6-7 luni de antrenamente zilnice, a cate 50 de minute, barbatii au sansa sa slabeasca, in medie, intre  8 si 18 kilograme, iar femeile intre 6 si 8 kilograme, cu conditia sa aiba si alimentatia potrivita. In plus, clientii nu ajung sa se plictiseasca fiindca muzica si exercitiile se schimba constant. Este o experienta unica”, sustine antrenorul.

Preturi si echipamente

Rares Coman este instructor RealRyder de doi ani de zile. „Suntem primii care am adus acest concept in Romania. La Studio C avem 15 biciclete RealRyder si e nevoie de programari si rezervari in prealabil”, marturiseste instructorul. Pentru rezervari puteti suna la numarul de telefon  0371.188.364, Studio C Brasov, strada Nicolae Titulescu nr.2, langa Carpatex. O sedinta, care dureaza 50 de minute, costa 20 de lei. Echipamentul necesar este cel utilizat, de regula, la o sala de fitness, iar incaltamintea trebuie sa fie cu talpa moale.